29 Haziran 2010 Salı

9 End 2 Outs / 9회말 2아웃




Adı: 9회말 2아웃 / 9 End 2 Outs
Diğer Adı: 2 Outs in the 9th Inning
Çince Adı : 9局下 2出局
Tür: Romance
Bölümler: 16
Yayınladığı Kanal: MBC
Yayınlanma Aralığı: 2007-Jul-14 to 2007-Sep-09




Konu
 Hong Nan Hee yayıncılık işinde çalışan 30 yaşına gelmiş yanlız bir kadındır..Kendisinden yaşça oldukça küçük beyzbol oyuncusu bir erkek arkadaşı vardır..Erkek arkadaşıyla birlikte görünüşte oldukçada mutludur..Hong Nan Hee'nin çocukluk arkadaşı  Byun Hyung Tae isebir reklam şirketinde takım şefidir..Oda 30 yaşlarındadır.Oldukça kız avcısı bir görüntüsü olmasına rağmen oda aslında yanlız bir adamdır..Hong Nan Hee'nin annesi erkek arkadaşını öğrenir ve nan hee'yi evden kovar..Nan Hee 'de maddi açıdan zor durumdadır..Ne yapacağını bilemezken aklına en yakın arkadaşı Hyung Tae'nin evinde kalmak gelir..Hyung Tae ilk başlarda kabul etmesede ikili aynı vede ortak yaşamaya başlar..

 Hong Nan Hee'nin erkek arkadaşı ise bu durumdan hiç memnun değildir..Hyung Tae'yi kıskanmaya başlar..Nan Hee için asıl zorluklar ortaya çıkan genç ve güzel bir yazar (SNSD - Yoona ) ile anlaşma yapmak zorunda kalmasıyla dahada artıcaktır..Çünkü bu kız Nan Hee'nin beyzbolcu erkek arkadaşına aşıktır ve nan hee'den nefret etmektedir..

Bütün bu olaylar gelişirken..iki çocukluk arkadaşı arasındaki dostça ilişkide değişik bir boyuta kaymaya başlar..



Oyuncu Kadrosu

Lee Jung Jin as Byun Hyung Tae
Soo Ae as Hong Nan Hee
Hwang Ji Hyun as Yoon Syung Ah
Lee Sang Woo as Jung Soo

Diğer Oyuncular

Lee Tae Sung
Yoon Hye Jung

Değerlendirme :
Benim gayet severek izlediğim bir dizi oldu....Komedi ve romantizm'i dengeli veren bir dizi..Tabiki romantizm daha ağır basıyor sonlara doğru..Nan Hee çok ekzantrik bir karakter..Hem sevimli hem sinir edebilen bir yapıya sahip.. Soo Ae'nin oyunculuk alkışı hak ediyor..Lee Jung Jin'de asalet sergilemiş :)

Yoona dizinin süprizi olmuş..SNSD fanları sırf yoona içinde izleyebilir..Biraz uyuz bir karakteri canlandırmış ama olsun..Dizi sıkmıyor..Senarist fazla saçmalamaya girmeden ana konudan ayrılmamış..Öyle şok gelişmeler " siz aslında kardeşisiniz ,o senin babanı öldürdü v.b " hareketlerle diziyi uzatma gereğide duymamış..Giriş,gelişme ve sonuç..


10 üzerinden puanlamak gerekirse : 8.0 puan

1 yorum:

  1. İzledim bu diziyi gerçekten güzel..Beybolcu oğlan biraz sönük kalmış ama zaten asıl olay nanhe ile hyung tae arasında olduğundan çokda sorun değil..

    Yoona ayrı bir olay tabi :)

    YanıtlaSil