30 Haziran 2010 Çarşamba

Sang Doo, Let's Go To School





Adı: Let's Go to School Sang Doo
Tür :Romantik/Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Ülke : Güney Kore
Oyuncular : Bi Rain, Gong Hyo Jin, Lee Dong Gun

Konusu :
Sang doo ve eun hwan lisede birbirlerine aşık olmuş ama hiçbir zaman aşklarını birbirlerine tam olarak ifade etmemiş ve lise hayatında çok güzel anılara sahip olmuşlardır.
Eun-hwan' ın annesi komşulardan aldığı para ile kaçar. bunun üzerine komşular evi basar ve evde ne var yok götürmeye başlarlar eşyaların arasında eun hwan ın babasına ait olan gramofunuda alırlar. sang doo da gramafonu almaya çalışırken yanlışlıkla adam düşer ve ölümüne sebep olur. sang doo hapishaneye girer fakat eun hwan bütün bunlardan habersiz şehri terkeder. sang doo hem ailesi hemde eun hwan tarafından terkedilmiş olur.
Yıllar sonra eun hwan matematik öğretmeni, sang doo ise hasta çocuğunun masraflarını karşılamak için jigolo olmuştur. Birgün ilk aşkı eun hwan ile karşılaşır ve birdaha onu kaybetmek istemez bunun için eun hwan ın öğretmenlik yaptığı okula gider. Bundan sonra aşkları için mücahadeleri hiçte kolay olmayacaktır ...


Değerlendirme :
Öncelikle bi rain için izlediğimi söylemeden geçemeyeceğim. rain bu dizide de yine müthiş ;) kore dizileri izlediğimde küçük çocukları genelde çok başarılı buluyorum hatta şaşırıyorum küçücük çocuklar nasılda rol yapıyor diye fakat bu dizideki küçük kızı pekte yakştıramadım ama çokta fena değildi hani. Genel olarak konusu, müzikleri ve oyuncalarıyla başarılı bir dizi olmuş.


10 üzerinden puanlamak gerekirse : 8.0

2 yorum:

  1. Eline sağlık çok güzel olmuş..Tahminen 2 puan başroldeki kadın oyuncudan kırılmış :)

    YanıtlaSil
  2. belki diğer dizi yada filmlerinde daha iyidir ama bu dizide sevmedim sevemedim ... :) :)

    YanıtlaSil