30 Haziran 2010 Çarşamba

Im Sorry I Love You / Misa


Adı: Im Sorry I Love You
Tür : Romantik/Dram
Bölüm Sayısı : 16
Ülke : Güney Kore
Yönetmen: Lee Hyung Min
Senaryo: Lee Kyung Hee
Oyuncular : So Ji Sub, Im Soo Jung, Jeong Kyeong-ho, Seo Ji-yeong

Konusu :
Cha moo hyuk bebekken evlat edinilmiş ve Avustralya da yaşamış bir Koreli bir gençtir. evlat edinildiği aile tarafından kötü davranıldığı için even kaçmış ve sokaklarda yaşamaya başlamıştır. Geçimini yabancıları dolandırarak sağlamaktadır. cha moo hyuk a çok sevdiği kız arkadaşı koreceyi öğretmiştir ancak daha sonra sevdiği kızın zengin bir iş adamıyla evleneceği öğrenir ve çok üzülür. adeta dünyası yıkılır. umutsuluk içiresindeyken yolları eun chae ile kesişir.
Eun chae Kore’de oldukça tanınmış ve popüler olan choi yun un koordinatörü ve çocukluk arkadaşıdır. Ancak eun chae choi yoon a aşıktır fakat choi yoon ise başka birine aşıktır. eun chae ise ekibi bırakarak koreye dönemk isterken çeteler tarafından dolandırılır. bilmediği bir ülkede ne yapacağını bilmezken cha moo hyuk ile karşılaşır ve kurtulduğunu düşünür. eun chae geceyi moo hyuk un yanında geçirmek zorunda kalır ve ertesi gün koreye döner.
moo hyuk sevdiği kızın düğününe gider ve daha sonra onu Kore’ye, gerçek ailesinin peşine düşürecek olaylar başlar.
İşte herşey ozaman başlar.....


Değerlendirme :
Bu dizi hakkında yazılacak o kadar çok şey varki yaz yaz bitiremem bütün bölümlerini tam iki kere izledim ve hala arasıra açıp videolarına bakıyorum. Ama tek kelimeyle söylenecek olursa olağanüstü harika ötesi bir dram. birinci bölümü izledikten sonra zaten kendinizi izlemekten alıkoyamıyorsunuz. Benim üzerimde inanılmaz bir etki bıraktıki etkisinden baya bi kurtulamadım. oyuncularıda harika hepsi rollerine o kadar yakışmışlarki... bu dizide çok ağladım hala bile aklıma geldikçe üzülüyorum :( gerçek bir dram izlemek isteyenler kesinlikle izlemeliler...

10 üzeinden puanlamak gerekirse : 9.9 : ) 1 puanıda beni çok üzdü ondan kırdım :D

2 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir dizi..Sende so ji sub sevdasını başlatan :) , bir çok kişide de kore draması sevdası başalatan dizi..izlemeyenler kesinlikle izlemeli..

    YanıtlaSil
  2. ben bu diziyi 10.10.2010 tarihinde rastgele seçerek izlemdim 1. ci bölümünde pek hoşlanmadım ama seçtiğim için izlemek zorunda hissttim syrederken 2. ci bölümden sonra diziyi sabaha kadar kadar izleddim ertesi günde ondan sonraki günde tam 9 kere izldim ağlamaktan gözlerim şişmekle kalmadı hastanelik oldum desem yeridir çünkü ruh gibi gezinmekten okula bile 2 gün gidemedim okadar kötü hissttimki kendimi ayy hala izlemekten bıkmıyorum bu diziyi indirmeye başladım bide ilk saraydaki mücevheri bitirdim 2. olarak düşlerimin prensi ,coffee prince,zoraki prens,boys over flovers, bu dizide az kaldı korede yayınlanan marry stayed ... 10. bölümdeyim gerçekten hariki diziler

    YanıtlaSil