30 Haziran 2010 Çarşamba

My Girl (마이걸)


Adı: My Girl / mai Geol
Tür : Romantik/ Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Ülke : Güney Kore
Senarist: Hong Jung Eun / Hong Mi Ran
Yönetmen: Jun Ki Sang
Oyuncular : Lee Dong Wook, Lee Da Hae, Lee Joon Ki,Park Si Yeon

Konusu :
yu rin turistlere rehberlik yaparak geçimini sağlayan neşeli sempatik ayrıca rahatça yalan söyleyebilen bir kızdır. gong chan ise bir otelin sahibidir ve çok zengindir. gong chan ın büyükbabsının son isteği depremde kaybolan torununu bulmak istemesidir. gong chan büyükbabasının bu son isteğini yerine getirmek için yıllardır torunu aramaktadır. birgün yu rin in gezdirdiği müşterilerden biri uçağı kaçırır ve yu rin uçağı durdurmaya çalışırken uçakta gong chan ile karşılaşır fakat bu karşılaşmayı pek hatırlayamazlar. yine aynı zaman dilimlerinden birgün yu rin in babasının borçlandığı karanlık adamlardan kaçarken gong chan arabası ile çarpar ve onu hastaneye götürür. yu rin gong chan in müdür olduğunu öğrenince ondan tazminat ister fakat gong chan yu rin in iyi olduğunu öğrenince ona para vermez. biraz araştırma yapar ve yu rin in tur rehberi olduğunu öğrenir. gong chan iş için çinli misafirlerini ağırlayacaktır fakat çince bilen birini bulamaz daha sonra yu rin çince bildiği için onu işe alır. bu arada gong chan in büyükbabasının durumu gittikçe kötüleşir ve para karşılığında yu rin den gerçek kuzenini bulana dek kuzeni olmasını ister önce yu rin kabul etmez daha sonra paraya ihtiyacı olduğu için teklifi kabul eder. ee sonrasında ise birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar ve romantizm başlar :)

Değerlendirme :
Neşeli dolu dolu çok eğlenerek izlediğim bir dizi. Lee Da Hae bu dizide çok sempatik. Ayrıca müzikleride birbirinden güzel ;) tekrar tekrar bıkmadan usanmadan izlenilebilecek bir yapıt. izlemeyenler için şiddetle tavsiye edilir. Çok eğleneceğinizden ve beğeneceğinizden eminim ;) ;)

10 üzerinden puanlamak gerekirse : 9.0

3 yorum:

  1. Çok güzel bir dizi..Kore dizileri içinde ilk 10 yapsak kesinlikle ilk 10 içinde yer alabilecek bir dizi..

    YanıtlaSil
  2. Lee Da Hae'nin hatırına izlenir..Bilmiyorum ben başroldeki oğlana uyuz oldum..Çok vasat bir oyunculuğu var bence..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir inceleme olmuş..verdiğiniz puanıda sonuna kadar hak ediyor..sorry i love you ile birlikte izlediğim en iyi ikinci dizi diyebilirim

    YanıtlaSil