6 Temmuz 2010 Salı

Witch Yoo Hee



Adı: Witch Yoo Hee
Tür : Romantik/ Komedi
Bölüm Sayısı : 16
Ülke : Güney Kore
Oyuncular : Han Ga In, Jae Hee, Kim Jeong Hoon, Jun Hye Bin, Dennis Oh

Konusu:
Ma Yoo-hee MK grubu başkanın kızı bir reklam şirketinin yöneticidir. Daima siyah elbiseler (takım elbise) giyer ve çok sert bi micazı vardır. Çalışanları bile ona "cadı" lakabı takmışlardır çünkü küçüklükten bu zamana kadar bu şekilde yetiştirilmiştir. Hatta babasına bile başkan demesi öğretilmiştir.(zaten baba yerine başkan demesi nasıl bi resmiyet içinde büyüdüğünün bi göstergesi)
Mu-ryong fransız aşçısı olmak isteyen ve oldukça tat alma yeteneği olan bir gençtir. fakat ailesi onun doktor olmasını istemektedir.Bu tat alma yeteneği güçlü olması ve bundan dolayı aşçıları eleştirmesi sürekli kovulmasına sebep olur.
Mu-ryong'un arkadaşı birgün bir ricada bulunur (biraz zorla) bi kızla çıkmak için onu ikna eder böylece baş kahramanlarımız ilk buluşmasını gerçekleştirmiş olur fakat gece kötü sonuçlanır. ve yine birgün Mu-ryong yanlışlıkla Ma Yoo-hee nin arabısına zarar verir ve zararı ödeyecek parayı önce çaldırır daha sonra ödeyemez bunun üzerine anlaşma yaparlar ve olaylar başlar. Mu-ryong Yoo-hee nin önce hizmetçisi sonra aşk koçu daha sonra ise sevgilisi olmak zorunda kalacaktır...


Değerlendirme :
Dizinin başları gayet eğlenceliydi. Hatta izledikçe izleyesim geliyordu ama dizi ortalarda sinir bozmaya başladı. Kızın myrong u sevmesini anlarım tamamda myrong un gül gibi sevgilisini bırakıpta kendini iten kakan birine aşık olması oldukça sinir bozucuydu bana göre. Sevgilisinin sürekli yanında olması, hatta istemediği halde yoo hee yle bir çok kez görüp hala anlayışla karşılaması falan ihaneti hak etmiyor demekti. Bu dizi bana ; “ kimseye güvenmeyeceksin” mesajı verdi :D sonu güzel bitti ama beni tatmin etmedi ee bu kadar kızdırdıktan sonra bari bide mutlu sondan biraz daha kareler göstermeliydiler mesela myrong la başkanı yan yana :D :D ama oyuncular gerçekten rollerinde başarılıydılar … genel olarak güzel bi dizi tavsiye edilir ;) ;)

10 üzerinden puanlamak gerekirse : 7.0

2 yorum:

  1. Evet dizi başlarda iyi gidiyor..Ama biraz uzatmak için yapılan eklemeler senaryoyu etkilemiş..Jeon hye bin'i bırakıp piskopat kadının peşinden giden zihniyete yuh diorum :)

    Güzel değerlendirme içinde teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir dizi..son bölümler biraz basit kaçmış ama yinede izlenebilir

    YanıtlaSil